Advies nodig bij het organiseren van jouw event? Neem contact op

Horizon Europe

RVO

De Rijksoverheid zet zich in voor een uitstekend ondernemersklimaat. Ministeries stippelen daar beleid voor uit. De taak om dit beleid uit te voeren ligt bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Ondernemend Nederland kan bij RVO terecht met vragen op het gebied van duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen.

De specialisten maken zich dag in dag uit sterk om ondernemende Nederlanders en beleidsmedewerkers vooruit te helpen. Om de doelgroep op de hoogte te stellen van en te informeren over het nieuwe financieringsprogramma is ‘Horizon Europe’ gepresenteerd in een serie events. Horizon Europe begon met een kick-off met o.a. minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven en staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat Mona Keizer. Het event ging in de daarop volgende 5 weken door in zogeheten cluster events. 

Alle events werden digitaal gehost, de deelnemers hebben zich ingeschreven via het registratiesysteem Walldo en vervolgens hebben zij het event bijgewoond via het online event platform van eVenue. Tijdens de live sessie konden vragen worden gesteld aan de sprekers en werden de kijkers actief betrokken door het inzetten van polls en heatmaps via de PresentersWall.

Op het event platform is de bezoeker persoonlijk welkom geheten. In de tijdlijn ging de bezoeker automatisch door van het webinar in de ochtend, naar de workshops in de middag. In de pauzes van de verschillende sessie konden de deelnemers met elkaar chatten of konden zij beursstand bezoeken. In de beursstand was meer verdiepende informatie te vinden en was er de mogelijkheid om met een expert in contact te komen.