Advies nodig bij het organiseren van jouw event? Neem contact op

eVenue is onderdeel van LiveWall Events

Met ruim 10 jaar ervaring in de (online) evenementen branche helpen wij jaarlijks honderden evenementen om zichzelf digitaal naar een volgend level te tillen. Bekijk ons werk

Onze kernwaarden

Wij creëren de optimale digital event journey door een combinatie van technologie en creatieve concepten, voor, tijdens en na je evenement. Door ons in-house team van creatieve mensen in verschillende disciplines kunnen we een evenement (digitaal) naar het volgende niveau brengen. We gaan daarbij uit van vijf kernwaarden;
 • Persoonlijke ervaringen

  Iedereen wil persoonlijke aandacht. Met een persoonlijke benadering heb je meer impact op je bezoeker.
 • Interactiviteit

  Met onze digitale middelen kunnen we voor, tijdens en na het evenement de interactie vergroten. Iedereen wil toch betrokken worden?
 • Fun

  Naast de inhoudelijke componenten van een evenement is het van belang om te zorgen voor de fun-factor. Digitale middelen kunnen daar een essentiële rol in spelen.
 • Eenduidige communicatie

  We geloven dat een eenduidige visie op communicatie van groot belang is; van dezelfde bron en met een vooraf bepaald plan. Alles op één plek terug te vinden voor jouw als event-organizer en (uiteraard) voor je gasten!
 • Complete event beleving

  We focussen ons op het hele traject, zowel voor, tijdens als na je evenement. Een event is meer dan hospitality en een keynote speaker. Het gaat om de volledig ervaring die onthouden moet worden.

Digitale tools

LiveWall Events ontwikkelt zelf digitale tools voor evenementen. Bekijk al onze tools Bekijk tools

Concepten

Constant vernieuwen zit in ons DNA. Voor evenementen die vanaf het eerste moment vormgegeven moeten worden, hebben we verschillende concepten klaar liggen. Van interactieve livestreams met een zakelijke inhoud tot het digitale entertainment van duizenden fans in een stadion. Ontdek onze concepten

Team Events

Projectmanagers

Team Events beschikt over gebalanceerd team met door de wol geverfde projectmanagers en leergierig juniors. Volledig eventminded en uiteraard digital savvy

Developers

De front-end en back-end collega's van team Events ontwikkelen dagelijks nieuwe features voor onze digitale event tools. Daag hen vooral uit, ze houden van een challenge!

Live support

Tijdens jouw live event is 1 van onze digitale eventmanagers graag ter plaatse jouw rechterhand. Tools bedienen en het publiek instrueren doen zij het liefst.

Contact met LiveWall Events

Zoek je iemand die met jouw evenement meedenkt, of heb je een andere vraag? Neem contact op! Contact