Advies nodig bij het organiseren van jouw event? Neem contact op

Live shows voor je livestream

Onze LiveShows zijn op maat gemaakte, interactieve online shows om je collega’s te enthousiasmeren en te verbinden! Breng online mensen samen met onze DigiPubQuiz, MuziekBingo, Let’s Draw of RadioShow! Meer weten

DigiPubQuiz

In teams én individueel. Het is tijd om je hersens te laten kraken en aan de slag te gaan met onze digitale PubQuiz!

Vanuit onze pop-up studio verzorgen we 45 minuten lang Braintainment in verschillende rondes. Uiteraard is het mogelijk om ook een speciale ronde voor jouw organisatie te verzorgen. Maar… onze digitale pubquiz is veel meer dan een quiz!

Door allerlei verbindende activaties toe te voegen koppelen we de deelnemers aan elkaar. Ze kunnen foto’s insturen, maken Heatmaps door hun selfie op een afbeelding te plaatsen en worden 1-op-1 met elkaar verbonden door onze matchmaker. Zo brengen we mensen écht weer even met elkaar in contact!

Neem contact met ons op om meer te weten te komen over de verschillende PubQuiz mogelijkheden!

Let’s Draw!

Pictionary, maar dan anders! Op de telefoon kunnen deelnemers tekeningen maken. Inbellers in de show dienen te raden wat de thuis-tekenaars tekenen. Een avond vol vermaak met diverse extra activaties om je collega’s, klanten, vrienden en familie-leden met elkaar te verbinden!

Neem contact met ons op om meer te weten te komen over de Let’s Draw show!
Meer weten

Muziekbingo

Bingo kaarten klaar? Starten maar! Onze MuziekBingo is een unieke digitale bingo-show waarin we de deelnemers verrassen met diverse unieke activaties. Kom erachter wie jouw muzikale match is en speel een spannend bingo-spel met hits uit het heden en verleden! Allemaal digitaal natuurlijk!

Neem contact met ons op om meer te weten te komen over de Digitale Muziekbingo!
Meer weten?

RadioShow

De Live radio show van jouw organisatie! Samen stellen we in een interactieve radioshow jullie corporate playlist samen, hebben we interviews met collega’s en klanten en spelen we diverse activaties. Natuurlijk boordevol muziek!

Heerlijk om op de achtergrond aan te hebben staan, of natuurlijk om met je team mee te kijken in de studio tijdens de Vrijdagmiddag borrel.

Neem contact met ons op om meer te weten te komen over de RadioShow!
Meer weten

Heb je vragen?

We helpen je graag verder! Contact