Advies nodig bij het organiseren van jouw event? Neem contact op

Maak kennis met eVenue

Alle features van eVenue zijn er op gericht om samen met jou een volledig (online) evenement op te zetten. Van interactieve product launches en presentaties tot grootschalige personeelsfeesten en open dagen, met eVenue weet je zeker dat het een succes wordt, en een belevenis voor de bezoeker! Neem contact op

Sessies

Binnen eVenue voeg je eenvoudig de volgende sessies toe in het gepersonaliseerde programma van je bezoeker!
 • LIVESTREAMS

  Een live uitzending vol interactie!
 • VIDEO-UITZENDING

  Pre-recorded uitzendingen van vooraf opgenomen videos.
 • Q&A SESSIES

  Stel direct live je vragen aan één van de sprekers.
 • SPEEDMEETS

  Koppel je gasten aan elkaar, een informatie-stand of aan één van je experts via een directe video-verbinding.
 • NETWERKEN

  Gebruik onze MatchMaking module om gasten op een speelse manier te laten netwerken.

Registratie

Bezoekers kunnen zich direct inschrijven en je blijft als organisatie altijd op de hoogte van de laatste aanmeldingen. Zo krijg je snel inzicht in wie je evenement heeft bijgewoond. Daarnaast is het ook mogelijk om aangepaste logins te implementeren. Denk bijvoorbeeld aan een selfie login of een login via sociale media. Een complete registratiemodule nodig inclusief live scan & badge? Dan koppelen we PresentersWall graag aan onze Walldo registratie tool! Lees meer

Interactie

Onze PresentersWall tool koppelen we aan de verschillende sessies om zo maximale interactie te kunnen bereiken. Met deze tool kun je eenvoudig Q&A-sessies inrichten en polls voorleggen aan je gasten, maar ook nieuwe vormen van digitale interactie zoals Heatmaps, ContentWalls en Matchmaking behoren tot de mogelijkheden! Zo zorg je voor de maximale betrokkenheid van jouw bezoekers tijdens je online evenement! Lees meer

Beursstands

Heb je organisaties die graag aanwezig zijn op het online evenement om informatie te delen met bezoekers? Dan activeer je de beursstand module. In deze module kun je een live-call toevoegen, chatten met de bezoekers en rich media, zoals video en PDF's delen. Lees meer

Chat

Je wilt dat bezoekers onderling, maar ook met standhouders, experts, sprekers en de organisatie contact kunnen leggen? Geen probleem! Onze chat module zorgt ervoor dat dat allemaal vlekkeloos verloopt. We kunnen zelfs bezoekers indelen om alvast te chatten met de experts van de sessies die zij gekozen hebben!

Overige features

Meertalig

Parlez vous Francais? Do you speak English? Hablas Español? Het maakt ons niet uit, ons platform is in iedere taal op te leveren! En door meerdere talen toe te voegen zorg je ervoor dat iedereen in zijn of haar moedertaal het platform kan gebruiken.

Nu live

Wil je je bezoekers naast wat ze gekozen hebben ook laten zien wat er op dit moment allemaal nog meer gebeurd? En wil je ze misschien zelfs laten 'sessie hoppen'? Gebruik dan de 'nu live' pagina, waarop alle actieve sessies zichtbaar zijn.

Data-analyse

De PresentersWall verzamelt allerlei data van de gebruikers, zodat jij deze kunt analyseren en gebruiken. Zo weet jij bijvoorbeeld wie, wanneer is gejoined en natuurlijk welke antwoorden er zijn gegeven.

Support

Uiteraard helpen we je graag op weg om jouw evenement zo soepel mogelijk te laten verlopen. In het voortraject richten wij de tool voor je in en tijdens het evenement bieden wij ter plaatse technische ondersteuning.

Meeting design

Graag denken onze experts met je mee hoe we jouw doelstellingen online kunnen verwezenlijken. Doordat we inhouse ook andere disciplines hebben, zoals ons livestream team kunnen we je volledig ontzorgen!

Evaluatie

Na afloop van het evenement is het natuurlijk enorm waardevol om te weten hoe je publiek het ervaren heeft. Via onze evaluatie tool kun je direct je evenement evalueren.

Meer weten over eVenue

Wil je meer weten over eVenue? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Contact